Citycon myy ydinliiketoimintaan kuulumattoman kiinteistöportfolion Suomessa 76 miljoonalla eurolla

CITYCON OYJ Lehdistötiedote 15.7.2015

Citycon jatkaa strategiansa toteuttamista myymällä ydinliiketoimintaan kuulumattomista kiinteistöistä muodostuvan portfolion. Citycon on tehnyt sopimuksen 13 päivittäistavarakaupan kiinteistön myymisestä suomalaiselle kiinteistörahastolle noin 76 miljoonalla eurolla. Kiinteistöt, yhteispinta-alaltaan noin 60 000 neliötä, sijaitsevat ympäri Suomea. Portfolion myyntihinta on hiukan alle kohteiden IFRS käyvän arvon, ja kaupan odotetaan toteutuvan elokuussa.

”Nämä divestoinnit ovat osa Cityconin strategiaa, johon kuuluu pääomien kierrättäminen ja keskittyminen keskikokoisiin ja suuriin urbaaneihin, päivittäistavaravetoisiin kauppakeskuksiin Pohjoismaissa ja Baltiassa,” kertoo Cityconin sijoitusjohtaja Nils Styf.

Myytävä portfolio koostuu seuraavista kiinteistöistä: Lahden Kauppakatu (Lahti), Varkauden Relanderinkatu (Varkaus), Runeberginkatu 33 (Porvoo), Kirkkonummen Liikekeskus (Kirkkonummi), Vantaan Säästötalo (Vantaa), Porin Isolinnankatu (Pori), Kotkan Keskuskatu (Kotka), Vaakalintu (Riihimäki), Orimattilan Markkinatalo (Orimattila), Minkkikuja 4 (Vantaa), Karjaan Ratakatu (Raasepori), Hakunilan Keskus (Vantaa) ja Puijonlaakson Palvelukeskus (Kuopio).


Helsinki 15.7.2015

CITYCON OYJ


Lisätiedot:
Nils Styf, sijoitusjohtaja
Puhelin +46 733 50 60 39
nils.styf@citycon.com

Citycon Oyj (Nasdaq Helsinki: CTY1S) on päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä 5 miljardia euroa ja sen osakkeiden markkina-arvo on noin 2 miljardia euroa. Lisätietoa Cityconista: www.citycon.fi

Subscribe

Order our releases to your email

Stock Exchange and Corporate Press Releases:
Press Releases by Region, in local language (*):

You will automatically receive our releases to your email as they are published. You can unsubscribe at any time. By subscribing you agree to our Privacy Policy