Nu kan bilköpare komma till Liljeholmstorget Galleria för att titta på bilar och provköra. Sedan början av oktober finns Motormäklaren i gallerian med försäljningskontor och visning av ett 60-tal bilar i garaget. Gallerians läge i en knutpunkt med närhet till såväl Stockholms innerstad som E4:an – och de generösa öppettiderna – är skälen till att Motormäklaren valde Liljeholmstorget Galleria.
Citycon genomför just nu en stor förnyelse av Tumba Centrum som ska bli trivsammare, modernare och mer lättillgängligt för centrumets 3,7 miljoner besökare. Totalt investerar Citycon 115 miljoner i moderniseringen som även omfattar upprustning av 80 studentbostäder. Våren 2017 planeras förnyelsen vara klar.
Den unga, brittiska kosmetikkedjan 3INA öppnar en av sina första butiker i Norden i Kista Galleria. I höst stärks utbudet även med sportkedjan JD Sports, köksredskapskedjan Kitch’n och salladskonceptet Fresh & Fancy. Flera populära hyresgäster uppgraderar sina butiker med nya, inspirerande butikskoncept som lyfter shoppingupplevelsen ytterligare.
Bakluckeloppisen i Liljeholmstorget Gallerias garage har blivit en enorm succé med 10 000 besökare per tillfälle. Höstens första loppis går av stapeln söndagen den 11 september och får en vintageprofil med endast antik-, samlar- och vintageprylar. I år kan säljare och köpare få hjälp av två experter från Bukowskis som för första gången medverkar i en bakluckeloppis.

Pages